Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Techniek Uitzendbureau
Uw specialist in de werving & selectie van technisch personeel!

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Partners
» Werken als techneut?
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland. Van ICT personeel tot aan op- en afbouwers op evenementen. Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

XL Techniek Uitzendbureau, specialist in het leveren van personeel voor uw technische afdeling!

Ieder bedrijf en iedere technische functie is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

Als  organisatie bent u natuurlijk opzoek naar personeel die uw technische problemen optimaal kunnen verhelpen  of  verbeteren. XL Techniek Uitzendbureau levert specialistische zorg voor diverse werkzaamheden die speciale technische aandacht nodig hebben.

Uitzenden

Het uitzenden van ervaren medewerkers tijdelijke/projectmatige (dag tot enkele weken, één tot honderd). Van 1 medewerker tot aan de gehele uitbesteding van al het personeel op de zorgafdeling

Uitgebreide pool

Om als Techniek Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met een geprepareerde pool van studenten & starters. Dankzij lage overheadkosten kunnen onze medewerkers tegen zeer concurrerende tarieven aangeboden worden. Een standaard laag tarief dus! Bij grootschalige projecten geven wij extra korting over alle ingeleende uren.

Wij verzorgen o.a.: ICT' ers, technicus, onderhoudsmonteurs, op- en afbouwpersoneel, werkvoorbereiders, loodspersoneel, autocat tekenaars en projectleiders.   

Wij verzorgen de gehele werving & selectie en stellen, op no cure no pay basis, de beste kandidaten aan u voor. Wij informeren de medewerkers vervolgens over uw bedrijf, het evenement, huisregels en 'plannen' de kandidaat op het gewenste moment(en) in en nemen de gehele loonadministratie uit handen. Lees verder over onze werkwijze...

Vrijblijvende offerte?

Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073939 voor advies op maat.